Menu

MENU

Månedens menu

 

 

Forret:

Båndspaghetti med laks
eller

Vitello Tonnato

 

Hovedret:

Kalvemørbrad
med champignon flødesovs.
Serveres med kartoffel og garniture.

 

Dessert:

Tiramisu

 

 

Pris 209,-

Zuppe - Suppe

1. Minestrone                                           59,- kr

    Grøntsagssuppe                                                       


2. Crema di pomdoro                           59,- kr

     Tomat suppe


3. Zuppa di aspargi                               59,- kr

     Aspargessuppe



Antipasti - Forret

4. Carpaccio di manzo

    con rucola e parmigiano               85,- kr

    Okssecarpaccio med rucola salat

    og parmigiano flager


5. Crostone di pane,

    caprino e funghi                                65,- kr

    Ristet brød, gedeost og svampe


6. Vitello tomato                                    80,- kr

     Kalvelårtunge I tunfisk mayonaise


7. Coktail di gamberetti                     55.- kr

     Rejecocktail


8. Mozzarella di bufala

    alla sorrentina                                    75,- kr

    Bøffel mozzarella med tomat,

    basilikun og oliven


9. Calamari in pastella                       55,- kr

     Stegte blæksprutter med salat

     og hvidløgs dressing


10. Gamberoni in "panelle"              85,- kr

       Indbagte rejer I kikærtedej

       samt siciliansk ratatouill


11. Bruschetta della casa                    45,- kr

      Hvidløsbrød med tomat og ost


12. Scampi alla griglia                        75,- kr

       Grillede  kæmperejer med salat

      og dressing


13. Lumache alla erbe fini                65,- kr

       Snegle med hvidløg og fine urter


14. Varazione di gamberi                  90,- kr

       Rejer på tre forskellige måder



Menú bambino - børne menu

15. Fiskefilet                                             59,- kr

med pommes frites of remulade


16. Pizza                                                      59,- kr

Med tomat, ost og skinke


17. Spaghetti                                             59,- kr

med kødsauce


18. Burger                                                  59,- kr

med Pommes frites


19. Børneis                                                 39,- kr

med 2 kugler



Insalate - Salater

20. Insalata mista                                  45,- kr

Blandet salat


21. Insalata nizzarda                            55,- kr

Med tunfisk, æg og oliven


22. Insalata di pomodoro                  55,- kr

Med fetaost og oliven



La Pasta - Pastaretter

23. Linguine allo scoglio                   95,- kr

       Linguine-pasta med alt godt fra havet

       I tomat sauce


24. Tortellini alla tirolese                  79,- kr

        Med champignon, bacon, og skinke

        I tomatflødesauce


25. Spaghetti alla carbonara            75,- kr

       Med æg, bacon, ost og fløde


26. Spaghetti alla Bolognese           75,- kr

       Med kødsauce


27. Lasagne alla Bolognese               85,- kr

       Med kødsauce


28. Fettuccine al gorgonzola            79,- kr

       Med gorgonzola ost, skinke og bacon

 

29. Ravioli ai funghi burro              89,- kr

       e salvia                             

       Ravioli med Karl Johan svampe,

       serveret med smør og slavie


30. Penne don straccetti di carne  79,- kr

        Penne-pasta med oksekød,

        løg i tomat sauce


31. Ravioli ricotta e spanaci             79,- kr

      al pomodoro e basilica

      Ravioli med ricotta og spinat i tomat

      og basilikum sauce


Pesce - Fiskeretter

Serveres med ris og salat


32. Merluzza alla ghiotta                    149,-

Torsk med kapers, oliven og

kartoffel i tomatsauce


33. Salmone alla griglia                      149,-

Grillet laks med hvidløgssauce


34. Scampi all' griglia                           129,-

Kæmperejer flamberet I cognac,

med flødesauce


35. Passera di mare alla                       149,-

nostra maniera             

Rødspættefilet med rejer,

champignon i flødesauce


Pizza

36. Vesuvio                                                 65,-

Tomat, ost og skinke


37. Italiana                                                  69,-

Tomat, ost, kødsauce og løg


38. Capricciosa                                          69,-

Tomat, ost, skinke og champignon


39. Bella Milano                                        79,-

Tomat, ost, tunfisk, rejer og muslinger


40. Pepperoni                                             79,-

Tomat, ost, skinke, pepperoni,

parprika og chili


41. Gorgonzola                                            79,-

Tomat, ost, parmaskinke, gorgonzola

og champignon


42. Mamma mia                                         79,-

Tomat, ost, oksekød, parprika,

champignon og chili


43. Vegetariana                                           69,-

Tomat, ost, sæsonens grøntsager og oliven


44. Norma                                                      79,-

Tomat, ost, stegte auberginer og saltet ricotta


45. Calzone                                                    69,-

Indbagt med tomat, ost og skinke


46. Matador                                                   79,-

Halvindbagt med tomat, ost, oksefilet,


47. Ibo's special                                            79,-

Halvindbagt med tomat, ost, gorgonzola,

oksekød og champignon


Carni -Kødretter

48. Scaloppine ai funghi                       145,-

Kalvefilet med champignonsauce


49. Scapoppine al gorgonzola            145,-

Kalvefilet med gorgonzolasauce


50. Milanese                                                 145,-

Wienerschnitzel med bearnaisesauce


51. Gordon bleu alla "Avanti"              159,-

Fyldt kalvekød med ost og skinke

i champignonsauce


52. Saltinbocca alla romana               159,-

Kalvefilet med parmaskinke I salvie

og hvidvinsauce


53. Filetto al pepe verde                        189,-

Flamberet oksemørbrad med cognac

og Madagaskar peber


54. Filetto al griglia                                 185,-

Grillet oksemørbrad med med bearnaisesauce


55. Filetto alla diavola                            185,-

Oksemørbrad med stærk chilisauce


56. Filetto al cartoccio                             189,-

Indbagt oksemørbrad med champignonsauce

(min. 2 kurveter)


57. Tagliata al Barolo                               165,-

Tyndskåret oksemørbrad

med barolorødvinsauce


58. Carré d'agnello in crosta                195,-

di pistacchi               

Ovnstegte pistacie panerede lammekrone


59. Medaglioni al funghi                      165,-

Oksemørbrad medaljion

med champignon sauce


60. Medaglioni al gorgonzola            165,-

Oksemørbrad medaljion

med gorgonzola sauce


61. Tournados Rossini                            225,-

Oksemørbrad med foie gras

og trøffel I Madeira sauce


62. Entrecote alla griglia                       145,-

Grillet entrecote med bearnaisesauce


63. Entrecote alla senape                       155,-

Grillet entrecote med sennepsauce


Formaggi - Ost


64. Gorgonzola                                              55,-



Dolci - Dessert


66. Gelato misto                                           49,-

Blandet 3 kugler italiensk is

med flødeskum og chokoladesauce


67. Macedonia con gelato                        55,-

Frugtsalat med is, flødeskum

og chokoladesauce


68. Banana split                                            55,-

Banan med italiensk is, flødeskum

og chokoladesauce


69. Tatufo                                                         55,-

"Trøffel-is" med flødeskum og chokoladesauce


70. Tiramisú                                                   55,-

Kage med mascarponecreme,

tilsmagt med kaffe og likør


71. Tortino al cioccolato                           59,-

Varm chokoladekage serveret med myntecreme


72. Crepes com gelato                                59,-

Panekage med vanilieis, flødeskum

og chokoladesauce


Ristorante Avanti, Sct. Jacobs Vej 1

2750 Ballerup.

Tlf.: 44 65 67 79

E-mail: kontakt@ristoranteavanti.dk